2010. ápr. 12.

Mindig úgy indulunk haza Magyarországra, hogy "na, most lazábbra vesszük a programot". Aztán valahogy mindig akadnak rendkívüli hivatalos ügyintézések, munkaügyek (most Laci irodájának szegedi projektjéből kifolyólag néhány tárgyalás), ide-oda futkosások, amikkel szépen el is telnek a napok. És sajnos háttérbe szorulnak a családi, baráti találkozók, amik miatt itt, ezúton is bocsánatot kérek az érintettektől :-(!

A gyerekek viszont sokat játszottak együtt az unokatesókkal, nagyszülőkkel, nekik mindenképp élménydús volt az elmúlt hét. Jót húsvétoltunk, volt locsolkodás, balatonfüredi séta, kertben szép tavaszi napsütésben tombolás, aztán megünnepeltük Ákos tizedik szülinapját, az április 9-e őróla szólt. Nekem még egy nagy budapesti nosztalgiázásban is volt részem, amikor elkísértem Lacit... Gyönyörű napsütéses időben igazán előnyös arcát mutatja a főváros, ilyenkor tán még vissza is húz a szívem, mégha tudom is, hogy nem diákként már más lenne ott élni... :-)


3 megjegyzés:

pancsa írta...

Csak nem szegediek vagytok? Vagy csak arra volt dolgotok?
Egyébként Budapest Párizzsal vetekedhetne, ha olyan tisztán, ápoltan lenne tartva. (Húh, ez nem hangzott vmi magyarosan :-( )

idrah írta...

Pancsa!

Veszprémiek vagyunk :-), anyukámék ott laknak, férjem szülei pedig Felsőörsön.
Szegeden a férjem itteni irodájának van kilátásba egy projekje, azt ügyezte.

Jééé, most látom, hogy eltűnt Szilvi hozzászólásához írt válaszom :-o :-o Ez hogy lehet???

idrah írta...

Akkor még egyszer a válasz a kérdésre... A kép Balatonfüreden a mólónál készült, azt hiszem ez egy vadonatúj szökőkút.