2010. máj. 20.

Hosszasan taglalhatnám, hogy mennyire elegem van már az időjárásból, az állandó fagyoskodásból, de amíg embereknek a házát, életét, mindenét viszi a víz és az orkán, addig csak magamban dünnyögök, amikor reggel öltözünk a sok ruhába, és ázunk, és didergünk, és itthon csücsülünk az internetes időjárás-előrejelzést szuggerálva... Remélem összekapja magát a tavasz (illetve már a nyár), mert két hét pünkösdi szünet következik, és azt jó lenne nagyrészt a szabadban tölteni. Ákos kitalálta, hogy pár napra menjünk fel a hegyekbe egy tanyára, ahol vannak állatok, lehet jókat túrázni, hegyet mászni, friss levegőt szívni, de hát aki finnyás az időjárásra, az ehhez a programhoz is várja a javulást... Nekem egyszerűen a hangulatomhoz kellene a napsütés, ezen nem segít a szupermeleg és szupervízálló öltözék sem. Na, majd meglátjuk...

Holnap lesz a padavató, -átadó ünnepség a suliban, ugyanis elkészült a "nagy" közös építmény. Szülőkkel, gyerekekkel egy éneklős, versmondós (gyerekek saját költeményeiből), evős-ivós ünnepség keretében kerül használatba a padocska. :-)

2 megjegyzés:

Melinda írta...

Jajj, a napsütés nekünk is nagyon kéne már..., de örülünk mi is, hogy pár fa kidőlésével megúsztuk a nagy szelet és esőt.

Lele írta...

Mifelénk megérkezett a minap a sapsütés.Remélem hozzátok is eljön és marad,had tudjatok mennnnni,ha szereti az aprónép is.Hadd lássuk képekben is az ünnepséget hangulatadóként!
Szép pünkösdi napokat-szünetet kívánok