2008. jún. 25.

Fejpánt



Ákos elkészült a következő munkájával, ami szintén kötéssel készült. Egy fejpánt, amit a harminc fokos kánikula ellenére is büszkén visel :-). Nem bírtam lebeszélni, hogy legalább éjszaka vesse le, persze reggelre lecsúszott a fejéről... az biztos, hogy a nyaka nem fázott :-D Már azt is kitalálta, hogy mit fog kötni a következő 5 hétben. Egy kispárna az álma, ami ugyan nem lesz "kis falat", de a lelkesedését és kitartását látva biztos vagyok benne, hogy elkészül...

8 megjegyzés:

Lívi írta...

Nagyon jók a képek! :-))))

Kat írta...

Milyen nagyfiús Ákos! Dani fiam valahogy sokkal kisebbnek látszik, pedig egyidősek:)
(Milyen magas, hány kiló?)

idrah írta...

kat,
fogalmam sem volt a paraméterekről, de lemértem a fiatalurat... :-) 28,3 kg és 135 cm
Szerintem átlagos magasságú, alkatú Ákos, legalábbis ahogy a korabeliek társaságában elnézem.
Dani mikor tölti/töltötte a 8-at?
Tényleg, és milyen volt az évzárás nálatok? Mesélj róla!!!!

Kat írta...

Dani májusban töltötte a 8-at, de ő csak 122 cm magas és 21 kiló. Nagyon picike, de majd megnő biztosan kamaszkorában.
Jó volt az évzáró nagyon, Dani nagyon boldogan ugrotta át a tüzet, napokkal később is arról mesélt, hogy milyen izgalmas volt. "Melegséget éreztem a hasamban, Anya, nagyon jó volt"- ő így fogalmazott. A bizonyítványában is többnyire jó dolgokat írt az osztálytanító, persze azért van még miben fejlődni.:)Tulajdonképpen az egyetlen negatívum az volt, hogy azokon az órákon, amik nem annyira érdeklik, csak fizikailag van jelen, és nem csinál semmit, csak álmodozik.
Hááát, én annak idején az órák jó 90 %-án csak fizikailag voltam jelen, igaz, hogy én nem járhattam waldorf iskolába:))

idrah írta...

Nem tudom, hogy a hirtelen növés miatt van-e, de pl. Ákosnál igen gyakran előfordul éjszakánként növekedési fájdalom (annyira erősen, hogy szegényem sír a fájdalomtól). Egy kicsit aggaszt is a dolog, lehet, hogy nem ártana azért egy orvosi kivizsgálást sem csináltatni...

Kiváncsi leszek én is a bizonyítványra... Nekünk még hátra van 4 hét, úgyhogy türelmesen kell várnom. Lesz ünnepség is, eszem-iszom piknikkel :-).
Álmodozás: :-) Sajnos Ákos nem egy álmodozó típus... ha valami nem köti le a figyelmét (hál' Isten ez nem fordul elő olyan gyakran), akkor ő elkezd bohóckodni, idétlenkedni, fecsegni. És ezzel még mások figyelmét is elvonja... De sokat javult e téren, ezt az iskolában is mondják és én is tapasztalom :-).

Kat írta...

Én ilyesmit még nem tapasztaltam egyik gyerkőcnél sem, igaz, nekem egyik se nőtt meg hirtelen egyelőre.
Viszont amikor én voltam ennyi idős, nagyon hirtelen megnyúltam, hosszú voltam és vékony, nekem is sokat fájt a lábam éjszaka.
Nem tudom, talán egy kivizsgálást megér, de szerintem kutya baja:)

Azért Danit se kell sokat bíztatni egy kis bohóckodásra különösebben, igaz, hogy ő sohasem kezdeményező, csak csatlakozik a "rendetlenkedőkhöz", ha olyanja van. :))

idrah írta...

kat,
én is nyugodt voltam, amíg nem kezdtem el utánaolvasgatni itt a neten ennek a lábfájásos dolognak... Nagyon nem kellett volna, mert csak megijesztett :-( :-/.

Kat írta...

Hát akkor kérdezz meg egy dokit megnyugatásul! Abból baj nem lehet:)