2008. szept. 17.

Ide is kiteszem, bár már nem sok idő van estig... Remélem azért minél többen olvassák, és csatlakoznak!!!!! :-)

"A világ sötétségbe borul: 2008. szeptember 17-én 21:50-től 22:00-ig kapcsolj le minden világítást, és ha lehetséges kapcsolj ki minden elektromos készüléket, hogy a bolygónk "levegőhöz" jusson. Ha a reakció pozitív, akkor ez egy brutális energiatakarékosság.
Mindössze 10 perc, és lásd hogy mi történik. Igen, 10 perc a sötétben, gyújtunk egy gyertyát és csak nézzük azt… lélegzünk,ahogyan a bolygónk is. Emlékezz,hogy az összefogás erő, az Internetnek pedig hatalma van… sőt közösen tehetünk valami hatalmasat.
Fogjunk össze szeptember 17-én a világunkért!!!!!!"

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia!
Juhéjj!Köszi hogy szóltál! Ez tök jó dolog...bár félek, a gyárak és szórakozóhelyek, és még jó néhány hasznot hajtó létesitmény nem fogja ezt 100%-osan szem előtt tartani, de ha csak pár család tesz a föld környezetéért, és lekapcsint mindent maga körül, már megérte felhivni a figyelmet.
Remélem Roli nem fog kiakadni, és nem épp a kedvenc sportműsora lesz teritéken abban az időpontban :/ De akkor igy járt:)!!!
Puszi Nektek!
Adri

idrah írta...

Szia!!!!!
De jó, hogy írtál! :-)) És örülök, hogy Ti is csatlakoztatok!!!
Jövő év márciusában lesz egy ún. "Föld órája", ekkor egészen egy órára "borul sütétségbe" a bolygónk :-). Honlap is van erről:
http://www.earthhour.org/