2008. júl. 31.

Játék!!!

Csatlakoztam egy játékhoz. Már többször láttam a blogokon, de eddig még nem sikerült dobogóra kerülnöm. Most Indinél jelentkeztem én is, és nagy izgalommal várom a jelentkezőket, akiknek elkészíthetem az ajándékaimat :-).
A játékszabályok:
1. Csatlakozhat bárki, akinek van blogja.
2. Az első három kommentben jelentkező kézzel készített ajándékot kap tőlem.
3. Az ajándék az elkövetkező 365 nap valamelyikén fog érkezni.
4. Cserébe előre kell fizetni, mégpedig úgy, hogy ezt a felhívást a jelentkezők is közzéteszik a saját blogjukban, vagyis maguk is megajándékoznak három embert.

Tudom, hogy már szinte mindenki résztvesz a játékban, és pont emiatt kissé módosítva a szabályokat, olyanok jelentkezését is szívesen veszem, akik már a blogjukon közzétették... Tehát ez esetben nem kell mégegyszer a blogra tenni a játékra felhívást, én e nélkül is küldeni fogom az ajándékot. Nagy szeretettel!!! :-)

4 megjegyzés:

márta írta...

Á, akkor én jelentkezem. :) Köszi!

Melinda írta...

en is szivesen jelentkezem

Névtelen írta...

Szia!
Végre összeszedve minden bátorságomat, s töredelmesen bevallva, hogy a blogvilágban egyelőre még csak zugolvasóként garázdálkodok, szeretnék én is jelentkezni. S mivel a nem létező blogomban nem tudom közzétenni a játékszabályokat, ezért arra gondoltam, hogy Neked, és a másik két előttem jelentkezőnek küldenék ajándékot. Persze, csak, ha nincs ellene kifogásotok! Mit szólsz hozzá?
Zsuzsa

idrah írta...

Szia Zsuzsa!
Szerintem jó így... Bár jobb lenne, ha beleolvasgathatnék a blogodba, és kicsit megismerhetnélek. Könnyebb lenne az ajándék kitalálása, elkészítése ;-). Nem tervezel az elkövetkezendő egy évben blogot indítani??? ;-) :-)