2008. ápr. 26.

Nyuszikák :-)

Időnként megbámulnak minket a játszótéren, mikor a táskából előkerülnek a rágcsáink... :-) Tegnap pl. két kislány nézte Ákost sárgaréparágcsálás közben, és összesúgtak... hát igazán kiváncsi lettem volna, mit mondtak. Annak nagyon örülök, hogy az édességeket, sós akármiket tudom helyettesíteni répával, karalábéval, almával, egyéb gyümölcsökkel, de lassan egy tanyagazdaságot kell vennünk, gazdálkodni, répaföldet kapálni és gyümölcsösben szüretelni (mert venni nem győzzük :-DDD). Akkor lesznek majd szép fehér, pirosszemű nyuszikáink, és a gyerekek velük együtt ropogtathatják a répáikat ;-)!

2 megjegyzés:

márta írta...

Ezen én is dolgozok. Tízóraira mindig teszek sárgarépát, meg almát. ( Viszont van olyan gyerek, akitől Sára állandóan kap cukorkát, vagy valamilyen más édességet. ) Amúgy soha nem adsz nekik csokit vagy ilyesmit?

idrah írta...

Dehogynem, kapnak ők is csokit, de csak egyszerre nagyon keveset. Pl. még mindig a húsvéti csokit eszik (pedig nem kaptak sokat). Naponta (ha eszükbe jut, én nem ajánlgatom ;-)) esznek egy-egy falatot. De tényleg annyira hozzászoktak már a zöldséges/gyümölcsös rágcsákhoz, hogy elsősorban ezeket kérik. Vagy még esetleg a dm-ben kapható puffasztott gabonatallérokat és grissinit. És persze ha valakitől cukorkát kapnak, azonnal elfogadják, meg is eszik :-))). De én soha nem veszek nekik.
Ja, és a fagyi nálunk is nagy kedvenc... mára is be van ígérve, már nagyon készülnek rá! :-)))