2008. szept. 2.

Születésnapomra

Igazából nem tudtam eldönteni, hogy létrejöjjön-e ez a bejegyzés... De aztán arra jutottam, hogy ez egy családi blog, mindenféle családi eseménynek van itt nyoma, hát akkor az én szülinapomnak miért ne legyen??
Merthogy ma szülinapom van. A harminckettedik. Valahogy képtelen vagyok parancsolni az Időnek, őrülten száguld előre, nem kérdez, és nem vár véleményt. Csak úgy rohan.
Drámai "események" azonban nem zajlanak bennem. Hihetetlenül jól érzem magam a bőrömben, akármennyit is mutat a naptár. Hiszen nagyszerű családom van, egy minden szempontból csodálatos férjem, tündéri gyermekeim, akik bár ma délelőtt csúnyán hajba kaptak valami apróságon, de alapjában véve nincs semmi okom panaszra. Sőt! Szeretnek és én is szerethetek. Azt hiszem, valami ilyesféléről álmodtam lánykoromban. Anyaként szeretetben és harmóniában. Nem tökéletes az idill persze nálunk sem, de szeretem az életem és szeretek élni. És a legfőképp, nagyon szeretem őket, és köszönöm nekik, hogy elviselnek, bírják a dilijeimet, heppjeimet, hisztijeimet, és hogy értékelik a legapróbb dolgaimat is.
A szüleimnek is hálás vagyok, hogy felneveltek, és hogy olyan ember lehetek, aki vagyok, nagyrészt nekik köszönhetem.
Na de, mielőtt egy díjkiosztó gála köszönetnyilvánításaihoz kezdene hasonlítani a bejegyzés :-)... Egy szó, mint száz fontos a születésnap, hiszen ez is egy mérce az életben. Mindig kell valamihez, valakihez mérnünk önmagunkat, és ha már más nem marad, önmagunkhoz. :-)

6 megjegyzés:

márta írta...

Boldogságos szülinapot! :)
(Küldtem a mailcímedre is valamit...)

Kat írta...

Isten éltessen!

malyvacsiga írta...

Nagyon boldog szülinapot, és kívánom, hoyg ez az érzés még jónéhány évtizedik ne múljon el!

Lele írta...

Boldog születésnapot kíván neked egy szintén ´76-os!Örvendj minden pillanatnak családod körében."Szeressétek egymást gyerekek...lalala...."

idrah írta...

Köszönöm szépen mindnyájatoknak a kedves jókívánságokat :-)!!!!!

Lívi írta...

Isten éltessen, Kriszta!!! :-)