2008. ápr. 23.

Rejtély

Nyomtalanul eltűnt a kenyérsütő gépem keverőlapátja. Tűvé tettem mindent, de hiába. Vagy előjön egyszer véletlenül, mikor nem keresem... vagy reális eséllyel, pl. mondjuk a kukában landolt, és örökre lemondhatok róla. Már régóta nem sütök vele kenyeret, mert hála a "1,5 órás dagasztás nélküli kenyér és társainak" a sima villanysütőben is készülnek csodafinom dolgok... Na, meg környezettudatosabb is így (egy nappal a Föld jeles napja után kijelenthetem, hogy kis családunk e tekintetben jó úton jár... ámbár még messze a cél)! A kenyérsütőt néha kelttésztákhoz (pizza, fonott kalács, lángos) a dagasztási/kelesztési fázisban azért még használtam, mert szebb és csomótlanabb lesz, mint a kéz munkájával. És valljuk be ;-), kényelmesebb, kevésbé fáradságosabb is...

5 megjegyzés:

márta írta...

Eltűntették a manók! :)

idrah írta...

:-DDD Tuti, hogy ők voltak! ;-)

eccehomofaber írta...

háháhá szóval nem csak egy Bermuda-háromszög van itt a kies Csikágóban, hanem a tüchtig németeknél is található egy darab.. Zoknik és kiskanalak nem szoktak elveszni nálatok? ezek itt a soha elő nem kerülő kategóriába tartoznak. Nemúgy, mint az utánputós katika ;-))))

Szia Márta, de jó látni a nevedet itt! Msotanában nem ártem rá blogot (sem) olvasni, úgy megörültem neked :-)

idrah írta...

ÓÓÓÓ, Indi, dehogynem! Kiskanalak, sőt kések is... meg még ki tudja, mi minden, amit észre sem veszünk :-).
"Utánputós katika" ezek szerint kedvelt Dominócskánál... nagyon örülök ennek!!!!

Ja, és olyan jó, hogy bármerre "megyek", blogolok, fórumozok vagy kommentelek mindenhol ismerik egymást az emberkék... mint egy nagy "család" :-).

márta írta...

Szia, Indianyó! Én is örülök neked. (Bár a blogod mostanában nem tudom olvasni...gondolom, jó okod volt rá zárt körűvé tenni). Szép napod neked!